Politică de confidențialitate

I. Informații generale

Confidențialitatea datelor dvs. cu caracter personal este extrem de importantă pentru noi, Colegiul Economic Arad, în calitate de operator de date.

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet www.colecoarad.ro, la care ne vom referi în continuare cu denumirea „site-ul”.

II. Ce informații colectăm

Colectăm și procesăm datele pe care ni le comunicați pentru a accesa site-ul nostru.

Dacă sunteți utilizator al site-ului, va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi:
• Nume și prenume;
• Număr de telefon;
• Adresa de e-mail.

Pentru a îmbunătăți site-ul și a-l adapta nevoilor și cerințelor dvs., serverele noastre colectează automat date tehnice, dintre care unele pot fi considerate date cu caracter personal.

Date de trafic care pot fi colectate:
• adresa IP;
• erori HTTP;
• versiunea și tipul de browser utilizat de Utilizatorul site-ului;
• timpul de conectare pe site și durata utilizării;
• link-urile pe care dați click atunci când vă aflați pe site;
• informații standard despre jurnalul server-ului, lățimea benzii, software-ul instalat pe calculatorul dvs.

III. Cum folosim informațiile colectate

Dorim să vă oferim cea mai bună experiență posibilă pentru a ne asigura că vă bucurați de site-ul nostru. Scopul este să fim cât mai deschiși și transparenți cu utilizatorii noștri cu privire la datele personale pe care le colectăm pentru a oferi aceste servicii, despre modul în care sunt utilizate și cui este posibil să transmitem aceste date.

Colegiul Economic Arad colectează datele dvs. personale în mod corect și legal și în conformitate cu drepturile dvs. legale. Scopul principal al colectării datelor cu caracter personal este de a vă oferi o experiență sigură, optimă, eficientă și personalizată. Prin completarea datelor dvs. pe site-ul nostru, sunteți de acord că este posibil ca datele dvs. personale să fie utilizate pentru a:
• vă trimite informațiile solicitate;
• efectua analize statistice și pentru a dezvolta site-ul nostru.

Informațiile acestea vor fi păstrate de noi atâta timp cât sunt necesare pentru îndeplinirea scopului pentru care au fost colectate. Scopul colectării datelor este: informarea utilizatorilor.

IV. Durata pentru care vă prelucrăm datele

Colegiul Economic Arad va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atâta timp cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

V. Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea anumitor scopuri de prelucrare, Colegiul Economic Arad poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină Colegiul Economic Arad în desfășurarea activității prin intermediul site-ului, ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri:
• pentru administrarea site-ului;
• pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea site-ului;
• pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și
activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor;
• atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.

VI. Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate către Colegiul Economic Arad pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană.

VII. Drepturile și accesul utilizatorului privind datele personale

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001, RGPD(UE) nr. 679 /2016 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, Colegiul Economic Arad are obligația de a administra, în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dvs.

În calitate de persoană vizată, aveți de asemenea dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă.

Prin citirea informațiilor conținute în Politica noastră de cookie-uri, ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv:
• dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către Colegiul Economic Arad, conform celor descrise în prezentul document;
• dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea Colegiului Economic Arad cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare precum modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se
face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
• dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține corectarea, fără întârzieri justificate, de către Colegiul Economic Arad a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum și completarea datelor incomplete. Rectificarea/ completarea va fi comunicată fiecărui destinatar
la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate;
• dreptul de opoziție;
• dreptul la ștergerea datelor, fără întârzieri nejusti ficate, („dreptul de a fi uitat”). Conform Regulamentului 2016/ 679/ UE vă puteți exercita oricând dreptul de a solicita ștergerea tuturor informațiilor despre dvs. În acest sens ne puteți trimite o cerere pe adresa noastră de contact sau pe adresa de e-mail pentru a actualiza datele tale personale din baza noastră de date;
• dreptul de a vă adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor dvs. garantate de Legea 677 / 2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Totodată, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale și de a solicita ștergerea totală sau parțială a acestora.

Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul general privind protecția datelor cu caracter personal prin cerere scrisă transmisă la adresa Piața George Enescu Nr. 2, Arad, Jud. Arad, cod 310131 sau pe adresa de e-mail: colecoarad@yahoo.com

VIII. Modificări în politica de confidențialitate

Ne rezervam dreptul de a modifica această politică de confidențialitate. În cazul unor modificări majore pe viitor vei fi înștiințat pe e-mail (daca este posibil) sau prin afișarea unui mesaj specific pe site.

Această pagină de internet folosește fișiere de tip cookie.