Mereu conectați

Suntem mereu conectați la nevoile și aspirațiile elevilor Colegiului Economic Arad, susținându-i prin crearea unui mediu care să le ofere baza educațională necesară pentru planificarea unui viitor de succes.

Continuăm vechea tradiţie a învăţământului comercial din partea de vest a României, propunând elevilor noștri un cadru de dezvoltare socio-profesional adaptat contextului economic actual. Activitățile pe care le realizăm, echipamentele pe care le punem la dispoziția elevilor și proiectele extracurriculare pe care le generăm completează armonios programa școlară și susține dezvoltarea abilităților necesare practicării unei meserii la nivel profesional.

Explorează

colegiul

în imagini

Previous
Next

Reviste și publicații

Revista Juventute

În anul 1982, la sugestia domnului Prof. Ec. Gheorghe Pacurariu, director al Liceului Economic și de Drept Administrativ Arad, și sub îndrumarea domnului Prof. Silvius Cureteanu și a domnului Prof. Florin Didilescu, apărea primul număr al revistei „Juventute”. De-a lungul anilor, generațiile de elevi au ținut vie continuitatea revistei, aceasta propunând anual 2-3 ediții.

Testează-ți cunoștințele economice!

Revista propune spre rezolvare aplicaţii practice din modulele de specialitate economică.
Experiența mea în firma de exercițiu

Revistă publicată în cadrul Târgului Regional al Firmelor de Exercițiu, Arad

EcoTeen

Revistă ce propune o serie de interviuri atractice și sfaturi dedicate tinerilor.