Activități extracurriculare

Acțiunile planificate alături de personalul școlii completează abordarea holistică asupra educației pe care colegiul nostru o promovează.

Elevii au acces la acțiuni și evenimente care au scopul de a instrui și educa, obiectivul fiind deprinderea sau dezvoltarea unor abilități care completează armonios procesul de învățare. Impactul acestora este unul pozitiv și încurajează implicarea, dedicarea și munca în echipă. Școala noastră a transformat organizarea de activități extracurriculare într-o tradiție care se bucură de implicarea tuturor generațiilor care ne trec pragul. 

Cultural-artistice

Elevii sunt implicați în realizarea evenimentelor care le antrenează creativitatea și spiritul de organizare. Anual sunt planificate acțiuni prin care se marchează ocazii ca Balul Bobocilor, Dragobete, 1 și 8 martie, Târgul de Crăciun și multe altele.

Social-caritabile

Campaniile umanitare și sociale sunt componente importante ale activităților extracurriculare. Prin acestea, elevii deprind importanța voluntariatului, a implicării sociale și a educației ecologice, care stau la baza unui viitor mai bun.

Sportive

Ne susținem elevii în practicarea sportului din dorința de a-i încuraja să descopere beneficiile pe care acesta le oferă. Activitățile sportive atestă dorința de implicare, devotamentul elevilor și spiritul de competitivitate susținut de rezultate.