Testare PISA 2022

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter

În 2022, Colegiul Economic este una dintre cele 260 de școli reprezentative, din România, care participă la faza principală a studiului PISA.

PISA este cea mai amplă evaluare educațională internațională care vizează domeniile matematicii, lecturii și științelor, precum și gândirea creativă.

Aceasta evaluează capacitatea elevilor, cu vârsta de 15 ani, de a-și aplica cunoștințele și abilitățile pentru a rezolva probleme și situații din viața reală.

Astfel, în data de 5 și 6  mai, 46 elevi ai Colegiului Economic, născuți în anul 2006, selectați aleatoriu, vor susține această evaluare.

Faptul că am fost selectați pentru a face parte din comunitatea PISA ne onorează și ne responsabilizează, în același timp.

Concurs ”Ferestre spre Univers”

Invitație Colegiul Economic Arad invită elevii claselor a VII-a și a VIII-a din municipiul și județul Arad la Concursul Județean „Ferestre spre Univers”, ediția a

Rezultate Olimpiadă și Concurs pe meserii

Contestațiile se pot depune la secretariatul școlii luni 14.03.2022, între orele 10.00 – 12.00   Rezultate Olimpiadă Tehnologii – Liceu Rezultate Concurs pe meserii