Reviste și publicații

REVISTA JUVENTUTE

In anul 1982, la sugestia domnului prof. ec. Gheorghe Pacurariu – director al Liceului Economic si de Drept Administrativ Arad – si sub indrumarea domnului prof. Silvius Cureteanu si a domnului prof. Florin Didilescu, aparea primul numar al revistei „Juventute”.

Revista a avut privilegiul de a gazdui în exclusivitate poezie si proza purtand semnatura unor nume consacrate: Stefan-Augustin Doinas, Ion Lotreanu, Eugen Barbu, Carolina Ilica. Despre „Juventute” au scris cuvinte de îndemn si lauda Livius Ciocarlie, Gheorghe Bulgar, Mihail Epuran, Radu Voinea.

Dar, dupa aparitia primelor trei numere, revista „murea frumos la nici doi ani de existenta, exact in momentul in care isi dobandise un statut si o personalitate bine definita” (Juventute, nr. 4/martie 1995).

In primele luni ale anului 1990, in contextul in care intreaga Romanie traia un moment de deschidere, a fost tiparit un ziar (tabloid) „Juventute”, dar numarul 4 al revistei (numarul 1 serie noua) a aparut in martie 1995.

Din 1995, revista apare constant, cate doua sau trei numere anual. De-a lungul anilor, generatiile si-au trecut una – alteia responsabilitatea continuarii revistei si implicit grija pentru tinuta acesteia.

 

Testează-ți cunoștințele economice! Nr4/2016

A apărut numărul 4 al revistei de specialitate ”Testează-ți cunoștințele economice!”; click aici, pentru a răsfori revista și a rezolva aplicațiile.

 

Experiența mea în firma de exercițiu - Revistă publicată în cadrul Târgului Regional al Firmelor de Exercițiu, Arad, 7-8 Mai 2016. Pentru a citi resvista click aici. 

 

Testează-ți cunoștințele economice! Nr.3/2014

A apărut numărul 3 al revistei de specialitate ”Testează-ți cunoștințele economice!” ; pentru a răsfoi revista și a rezolva aplicațiile click aici.

 

Testează-ți cunoștințele economice! Nr. 2/2014

A apărut numărul 2 al revistei de specialitate ”Testează-ți cunoștințele economice!” Pentru a răsfoi revista și a rezolva aplicațiile click aici.

TESTEAZĂ-ȚI CUNOȘTINȚELE ECONOMICE

Numărul 1 al revistei de aplicații practice pentru modulele de specialitate ”Testează-ți cunoștințele economice!” click aici. 

ECOTEEN

A apărut numărul 2 al revistei scrise de elevi pentru elevi - EcoTeen!. O puteți citi aici.

ECOTEEN

A apărut primul număr al revistei scrise de elevi pentru elevi - EcoTeen. O puteți citi aici.