Fotbal

Fotbal la Colegiul Economic Arad

În semestrul I al anului școlar 2013-2014, echipa de fotbal a Colegiului Economic Arad, atrenată de doamna profesoară  Bogdan Rodica, a participat la ”Olimpiada Națională a Sportului Școlar-Campionat de fotbal băieți-etapa județeană”.

Prima etapă a competiției a avut loc în data de 30.10.2013 la orele 10, în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”Regina Maria”. Echipa colegiului nostru a obținut prima poziție, reușind să-și înfrângă adversarii de la Liceul Teoretic „Adam  Muller Guttenbrunn”, Liceul Tehnologic  de Transporturi Auto „Henri Coandă” și Liceul cu Program Sportiv.

În etapa a doua, desfășurată în sala de sport a Liceului Pedagogic ”Dimitrie Țichindeal” Arad, echipa noastră a învis echipele Liceului Teologic Baptist „Alexa Popovici” și Liceului „Mihai Viteazul” Ineu, calificându-se astfel în etapa următoare.

Semi-finalele și finalele acestei competiții, cu tradiție în sportul școlar arădean, au avut loc în data de 11.01.2014, în cadrul Sălii Polivalente Arad. Pe teren s-au întâlnit echipele de fotbal ale următoarelor licee: Colegiul Economic Arad, Liceul Pedagogic ”Dimitrie Țichindeal” Arad, Liceul Tehnologic ”Iuliu Maniu” și Grupul Școlar ”Csiky Gergely” Arad. Finala a fost disputată între echipa Colegiului Economic Arad și cea a Liceului Tehnologic ”Iuliu Maniu”, economiștii câștingând cu un scor de 4-2.

Echipa de fotbal a colegiului nostru este formată din elevii: Mara Sebastian Bogdan, Tăutan Adrian, Urs Raul, Dan Daniel,Bulza Petru, Marinescu Raul, Vlad Michel, Iuga Angelo, Dolga Marius, Denuț Daniel, Irina Roberto, Danciu Alexandru, și Simion Andrei.