Concursuri Limba Engleză

CONCURSURI ȘI ACTIVITĂȚI LIMBA ENGLEZĂ

 

Simularea examenului Cambridge FCE s-a desfășurat în data de 16 decembrie 2016, în cadrul BLC-UVVG. Peste 30 de elevi din clasele XI-XII, din cadrul Colegiului Economic, s-au înscris pentru a-și testa cunoștințele de limbă engleză.

Concursul Public Speaking, etapa locală, organizat de Uniunea Vorbitorilor de Limbă Engleză de România și Ministerul Educației Naționale, a avut loc în data de 16 decembrie 2016, în cadrul Colegiului Național Elena Ghiba-Birta. Eleva Ionuțaș Melania (clasa a X-a A, prof. coordonator Sfășie Simona) s-a calificat pentru următoarea etapă.

Concursul Public Speaking, etapa județeană, organizat de Uniunea Vorbitorilor de Limbă Engleză de România și Ministerul Educației Naționale, a avut loc în data de 19 ianuarie 2017, în cadrul Colegiului Național Elena Ghiba-Birta. Eleva Ionuțaș Melania (clasa a X-a A, prof. coordonator Sfășie Simona) s-a calificat pentru etapa regională.

Olimpiada de Limba Engleză, etapa locală, a avut loc în data de 20 ianuarie 2017, în cadrul Colegiului Național Vasile Goldiș din Arad. Un număr de cinci elevi s-au calificat la următoare etapa, care va avea loc în luna martie, 2017