Campanii umanitare

ZIUA RECUNOȘTINȚEI LA COLEGIUL ECONOMIC ARAD - NOIEMBRIE 2016

La sfârșitul lunii octombrie 2016, în cadrul Colegiului Economic Arad, a fost organizată o amplă campanie de colectare de alimente, care au fost ulterior donate elevilor școlii, aflați într-o situația financiară și materială precară.

În data de 3 noiembrie 2017, membrii catedrei de Turism și Alimentație Publică au amenajat un imens stand cu produse alimentare, care au încercat să redea cât mai fidel specificul bucătăriei românești. Timp de câteva ore, Sala Festivă a Colegiului a devenit neîncăpătoare pentru cei dornici să guste bunătăți precum: zacuscă. gem, compot, marmeladă, dovleac copt și plăcinte cu mere sau brânză.

     
       

 

Campania umanitară ,,Dăruind vei dobândi”

În perioada 25.XI-04.XII 2013, Colegiul Economic Arad în colaborare cu Arhiepiscopia Aradului, Asociația Filantropia Arad, a organizat Campania umanitară ,,Dăruind vei dobândi”.

Obiective:

  • Creșterea responsabilității sociale a elevilor prin organizarea unei campanii umanitare, care să îi încurajeze să se implice în sprijinirea persoanelor vulnerabile;
  • Educarea unor trăsături pozitive de caracter și voință în rândul elevilor implicați, prin adunarea de alimente neperisabile.

Beneficiari:

  • 85 de persoane ce servesc zilnic o masă caldă la cantina socială ,,Sfântul Ierarh Nicolae”;
  • 20 de copii de la centrul de zi ,,Sfânta Maria”.