Balul Bobocilor

BALUL BOBOCILOR 2016- „Școala de ieri și de azi”

Elevii Colegiului Economic Arad și-au ales și în această toamnă bobocii, alături de părinți, prieteni, colegi și profesori. Evenimentul a avut loc în data de 14 noiembrie, în cadrul Expo Arad. Balul a fost organizat de elevii claselor a XI-a, coordonați de doamna consilier educativ Dorina Dănilă, Brosovszki Olivia, Sirca Veronica și diriginții claselor a IX-a și a XI-a.

Tema din acest an, „Școala de ieri și de azi”, s-a dovedit a fi una antrenantă și plină de originalitate. Cele zece perechi de boboci au avut de înfruntat probe de dans, întrebări de cultură generală și de logică, dar și amuzantele probe surpriză, care le-au testat îndemânarea și simțul umorului.

                                                                      

Spectacolul a fost completat de membrii ansamblului „Busuiocul”, care au executat o suită de dansuri populare românești, de echipa de majorete a școlii, de interpretări solo a unor faimoase melodii din repertoriul internațional, de momente de gimnastică ritmică și dans de societate. 

Elevii și profesorii liceului ,,Jean Piaget” din Neuchatel (Elveția)au fost și în acest an alături de noi.  De asemenea, la eveniment au participat și reprezentanți ai diverselor instituții arădene precum: ISJ Arad, Camera de Comerț Arad, UVVG, UAV, Selgros Cash and Carry, Asociația Educațio și Centrul de Voluntariat Arad.

La final juriul a deliberat și a ales câștigătorii:  (IX E) și  (IX A ). Miss și Mister Boboc au fost răsplătiți pentru eforturile lor cu ceasuri elvețiene, oferite de reprezentanții liceului din Neucahtel. Toți participanții au primit diplome și premii din partea sponsorilor.